Gå til indhold

Fetah Abidini: En skrædders liv

Fetah Abidini

Fetah Abidini er en lokal skrædder i Tetova, Nordmakedonien, som har lavet sit håndværk i over 35 år.

"The Maneken Way"

Som man kan se på nogle af billederne, har hans skrædderbutik navnet "Maneken". Maneken er et ord der ofte bliver brugt på Albansk, når du har en stilistisk tilgang til noget, især i dette tilfælde, som skrædder. For Fetah er den stilistiske tilgang til skrædderarbejde af stor betydning, da hans arbejde legemliggører hans passion, færdigheder og håndværk.

En fast del af familien

Ligeledes, på facaden af hans butik kan man finde ordet "Schneiderei". Fetah immigrerede som ung for at arbejde i Tyskland og lærte at være skrædder, og som en måde at hylde det land, hvor han lærte sine færdigheder, inkorporerede han det tyske ord for "skrædder" på sin butiksfacade: Schneiderei.

Han har også været skrædder for Besnik, Burim og deres far siden barndommen og har været en trofast skrædder for Miftari-familien hele vejen igennem.

Derfor udgjorde alle disse ting en enestående mulighed for at inkorporere Fetah i vores nye BESA-kollektion, da kollektionen er præget af "maneken-tilgangen".

Paulie Shirt

På billederne, der er brugt hele vejen igennem, kan du se Fetah iført vores Paulie Shirt fra vores nyeste kollektion BESA. Det er en let og stilren kortærmet skjorte, perfekt til sommeren og inkarnerer den stilistiske tilgang til tøj og design, og dermed tilbyder produkter, der omfavner "maneken-ånden".

Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.

Start shopping

Vælg produkt