SALE ENDS SOON

SAVE UP TO 60%

SALE ENDS SOON

Et oprør mod den eksisterende modeindustri.

Om BLS Hafnia.

BLS Hafnia er stiftet i 2011 og fokuserer på elementer fra streetwear, sport og high-end mode.

Det hele startede som et oprør mod den eksisterende modeindustri. Grundlæggeren Besnik Miftari bemærkede, at modeindustrien og trends primært var dikteret af industrien og ikke af forbrugeren. Der var mangel på repræsentation, og Besnik følte sig forpligtet til at gøre op med industrien og skabe designs der var en repræsentation af en ny bevægelse.

Besnik Miftari havde flere års erfaring fra modeindustrien, og da han var blot 12 år gammel stiftede han mærket ”Skywalkers”, hvor han producerede t-shirts. Hans kærlighed til tøj og til at skabe nye designs blev kun større, og derfor stiftede han BLS Hafnia.

Det hele startede med en t-shirt.

BLS Hafnias første produkt var en t-shirt lavet i et stærkt begrænset oplag, som blev lavet i et oprør mod modeindustrien. T-shirten havde havde påtrykt et logo, der mindede påfaldende meget om YSL’s gamle logo som var ændret til BLS.

BLS står for ”Bedøvende LifeStyle”. Et mantra der opfordrer dig til at tro på dig selv og være ligeglad med negative mennesker; at vende det døve øre til folk, der ikke ser dit potentiale og tror på dine drømme.

T-shirten blev hurtigt hypet og der var stor efterspørgsel på den. Det var her Besnik Miftari sammen med sin lillebror, Burim Miftari, startede med at producere og sælge de første BLS-produkter.

Hafnia, som betyder København på latin, blev tilføjet navnet for at hylde den by de er vokset op i.

Kurv

Din kurv er tom.