SALE ENDS SOON

SAVE UP TO 60%

SALE ENDS SOON



Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er udviklet af BLS Hafnia. Ved online handel på vores hjemmeside, tilmeldelse af nyhedsbrev eller ved oprettelse af medlemskab behandler vi dine persondata og oplysninger. Ved ”vi” eller ”os” refereres der til BLS Hafnia.

Dataansvarlige:
Ansvarlige for at behandle din data er:
Ciblé ApS
CVR: 36728566
Bredgade 36B
1260 København K
Danmark
+45 71 96 96 96
support@blshafnia.com

2. Formål med persondata
Følgende afsnit vil behandle vores datapolitik, og hvordan denne anvendes ved forskellig interaktion med BLS.

2.1, Ved køb gennem hjemmeside
Ved foretagelse af køb gennem blshafnia.dk, behandler vi her dine personoplysninger. Denne er et krav, for at kunne levere ønskede vare.

Personoplysninger der behandles vil herunder være følgende: navn, adresse, e-mail, telefon, land, betalingsoplysninger mm.

Formålet med denne behandling af data er her at kunne administrere, og tilpasse vores markedsføring og relation til pågældende kunde, specifikke ønsker, samt at forbedre vores tjenesteydelser og at kunne levere og ekspedere ordrer.

Behandlingen af dine personoplysninger baseres på databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Dette grundet at behandlingen er nødvendig for opfyldelse af kontrakt mellem BLS og kunde.

Hvis dine personoplysninger ikke er tilstrækkelige til opfyldelse af aftalen, sker den retslige behandling af dine personoplysninger i henhold til GDPR, artikel 6, stk. 1, litra f, grundet vores legitime interesse i at administrere og levere salg og markedsføring.

Dine oplysninger kan blive delt med potentielle BLS’ samarbejdspartnere, herunder IT-leverandører, lager og fragtfirmaer.

Vi vil opbevare dine oplysninger, så længe det er nødvendigt til administration af salget. Vi opbevarer personoplysninger til brug for dette formål i det løbende regnskabsår, og fem år frem, i overensstemmelse med bogføringslovens regler herom.

2.2 Ved tilmelding af nyhedsbrev
Ved tilmelding af vores nyhedsbrev, vil du modtage informationer, nyheder og tilbud. For her at kunne tilsende dig vores nyhedsbrev, vil vi behandle dine persondata.

Vi vil her behandle data i form af for,- efternavn, samt e-mail, som opgives vil tilmelding.

Dette sker på baggrund af betingelserne af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Ifølge markedsføringsloven, vil du her altid kunne tilbagekalde dit samtykke, hvis nyhedsbrevet ikke længere ønskes modtaget.

Ved afmelding af nyhedsbrevet, kan dine data gemmes i op til et år.

2.3 Ved brug af sociale medier
BLS kan videregive dine persondata til samarbejdspartnere, herunder sociale medier platforme, som BLS benytter sig af. Vi er her ansvarlige for indsamling af dine persondata, i fællesskab med givne medie. Dette sker når siden besøges eller ved direkte henvendelse gennem pågældende medie.

Dette er omfattet databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Vi har her ikke adgang til din yderligere brugeradfærd, og har udelukkende adgang til statistiske oplysninger angående aktivitet på vores egen kanal.

Du kan nedenfor læse om de forskellige benyttede medieplatforme, og deres privatlivspolitikker:
META (Facebook & Instagram): https://www.facebook.com/privacy/policy/
LinkedIn: https://dk.linkedin.com/legal/privacy-policy?
TikTok: https://www.tiktok.com/legal/page/eea/privacy-policy/en

2.4 Ved overførsel til lande udenfor EU/EØS
Det er muligt for BLS at overføre dine persondata til lande beliggende udenfor EU/EØS. Nedenfor kan der læses hvilke tjenester vi benytter og deres betingelser.

Klaviyo, USA: https://www.klaviyo.com/legal/privacy-policy
Shopify, Canada: https://www.shopify.com/legal/privacy
Zendesk, USA: https://www.zendesk.com/company/agreements-and-terms/privacy-notice/

Der overføres kun data til lande udenfor EU/EØS, under passende foranstaltninger, og efter krav fra databeskyttelsesloven. I de fleste tilfælde er dette omfattet EU Kommissionens standardkontrakter.

Canada er Kommissions godkendt, som værende et sikkert tredjeland, og at Shopify her er underlagt canadisk databeskyttelseslov(PIPED ACT).

3. Opbevaring af persondata
Vi sletter dine oplysninger, når disse ikke længere er relevante for vedligeholdelse af ovenstående.

Inaktive brugerprofiler mm. slettes ved samme formål.

4. Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at påkræve BLS om indsigt til din opbevarede data. Dette kan være i henhold til misinformation, hvorpå du har ret til at anmode om vi berigtigelse af disse. Samtidig kan du påkræve at din data bliver slettet eller begrænset.

Er der givet samtykke til at BLS må gøre brug af dine data, kan denne samtykke til hver tid trækkes tilbage. Dette har ikke indflydelse på den lovmæssige procedure, foregået forud for tilbagekaldelsen af samtykke.

Du har som bruger altid rette klage til Datatilsynet, der kan kontaktes på dt@datatilsynet.dk , eller på +45 33 19 32 00.

Derudover står BLS til rådighed ved spørgsmål angående ovenstående på support@blshafnia.com.

Dog skal der gøres opmærksom på at kun visse rettigheder er omfattet ovennævnte, og der her kan være begrænsninger på adgang til ønskede dataportalitet i hensyn til den konkrete sag.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i følgende tilfælde:

-   Når dine personoplysninger behandles på baggrund af artikel 6, stk. 1, litra e.

-   Når vores behandling af dine persondata, behandles med henblik på direkte markedsføring.

Spørgsmål og henvendelser
Har du spørgsmål eller henvendelser angående ovenstående, kan du kontakte os på support@blshafnia.com, hvor vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

Vores politik vedr. behandling af dine persondata, opdateres løbende.

Cookiepolitik

Personoplysninger ved brug af cookies

På blshafnia.dk, behandles personoplysninger, ved anvendelse af bestemte typer cookies.

Du kan læse mere om dette gennem vores privatlivspolitik længere nedenfor.

Hvad er en cookie?

En cookie er en mindre datafil, der gemmes ved brugen af computer, mobil eller tilsvarende elektronik med adgang til internet/WiFi. Formålet med dette er at kunne genkende, og huske indstillinger, til her at kunne føre statistik, og målrette annoncer til den enkelte bruger.

Cookies indeholder ingen former for skadeligt indhold, eller kan påføre virus.

Slettes eller blokeres givne cookies, kan dette påvirke adgang til ønskede hjemmeside, og at noget indhold, ikke vil være tilgængeligt.

Dette kan du læse mere om gennem https://minecookies.org/cookiehandtering/.

Brug af cookies

Cookies er et værktøj, der kan være nødvendige for at hjemmesiden fungerer. Cookies benyttes også som redskab til at kunne målrette og skræddersy annoncer, til netop givne besøgers interesse og behov. Dette foretages på baggrund af at vores cookies kan huske tidligere køb, aktivitet på hjemmesiden, samt lokation og valuta, der tidligere er benyttet. Du vil kunne opleve at vores annoncer vil blive vist gennem andre sider, baseret på ovenstående.

BLS benytter diverse cookies til at kunne optimere vores services, og det at kunne levere relevant indhold, skræddersyet til den enkelte bruger.

Hvor længe gemmes cookies?

Hvor længe en cookie gemmes, er varierende, alt efter dens formål. Dette afhænger af dit seneste besøg på vores hjemmeside, og herved hvor længe denne bestemte cookie er opbevaret på din browser, indtil denne udløber og slettes automatisk.

Hvordan slettes eller fravælges cookies?

Du har altid ret til at fravælge eller slette alle former for cookies, tredjepartscookies inkluderet. Dette kan gøres ved at foretage ændringer i browseren, tilhørende din computer, telefon elle lignende, under indstillinger. Som tidligere nævnt, vil der dog kunne forekomme begrænsning på visse tilgange til funktioner og services der her kan anvendes på vores hjemmeside, da tiltaget kan være afhængigt af brugen af cookies.

Du kan finde din relevante browser, og foretage ønskede ændringer under i nedenstående links:

Internet Explorer 

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies

Apple

Android

Windows 7

Samtykke

BLS anvender kun cookies ved tilkendegivelse af dit samtykke. Disse anvendes til statistiske formål, samt marketingsmæssige.

Dette kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes.

Spørgsmål og henvendelser

Har du spørgsmål eller henvendelser angående ovenstående, kan du kontakte os på support@blshafnia.com, hvor vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

Vores politik vedr. brugen af cookies, opdateres løbende.

Kurv

Din kurv er tom.