Gå til indhold

Polarhagen - Et Nordisk Eventyr

En dag blev vi kontaktet af Anton Storm, ejer af Storm Fashion, og en af ​​de første butikker, vi arbejdede med.

Anton introducerede os til Olde Spice, en virksomhed, der beskæftiger sig med premium second-hand tøj og produktion af videoer.

Efter et par samtaler frem og tilbage kom Olde Spice forbi vores kontor og viste os, hvad de havde skudt tidligere, og det fangede med det samme vores interesse.

Vi havde begge lyst til at skabe noget sammen, og da drengene fra Olde Spice fortalte os, at de virkelig kunne lide vores tekniske produkter, tænkte vi, at de ville være de perfekte produkter til en video.

Efter at have sat rammerne, gav vi Olde Spice frie tøjler til at lave noget med vores produkter, og resultatet taler for sig selv - Polarhagen.

Ved give Olde Spice kreativ frihed til at lave videoen som de ønskede, ville vi gerne høre om tankeprocessen bag udformningen og filmningen af Polarhagen.

Vi fik mulighed for at spørge Ferhat Gurini, kreativ direktør hos Olde Spice, om idéerne og tankerne bag videoen.

 

På jeres egen profil kalder i nogle af jeres videoer "DNA-video", hvad betyder det?
Udtrykket kommer egentlig fra min ven Anton, som var en del af projektet i Olde Spices tidlige dage. Som det var dengang og nu, sælger Olde Spice egentlig kun andre brands, og du ved, hvordan nogle mærker har et væld af forskellige identiteter, alt efter hvornår og hvem der bærer dem.

Tænk på Lacoste: brandet bæres typisk af ældre mænd, der spiller tennis, eller af to unge, der kører to personer på en elektrisk scooter. DNA-videoerne handler om at kommunikere til forbrugeren, hvordan og hvilken identitet vi knytter og forbinder med brands.

De er lavet med et lavt budget (men høj produktionsværdi) og optaget med venner eller venners venner på ikke-så almindelige steder. I den første DNA-video, vi optog, blev 80 % af scenerne optaget i Greve. Jeg tror, ​​det giver dem en autencitet, som penge ikke kan købe.

Hvordan kontakter du normalt brands for at arbejde med dem, og var tilgangen anderledes, når du kontaktede os?
Hele processen med at finde på noget sammen var ret organisk og uformelt. Hvilket er godt, fordi jeg er meget mere fokuseret på outputtet end selve processen.

Jeg ringede til Anton; han viste jer en masse, noget af vores tidligere arbejde, og spurgte, om I ville være interesseret i et samarbejde. I sagde ja. Vi mødtes. Og efter mindre end en uge var vi på toget fra Københavns Hovedbanegård på en 25-timers togtur til Nordsverige.


 

Hvad var inspirationen bag DNA-videoen Polarhagen?
Arktisk Kommando har velsagtens en af ​​de mest specialiserede eliteenheder i verden, kaldet Siriuspatruljen. Den består af syv par af to soldater, der patruljerer hele Nord- og Østgrønland i et af verdens mest øde områder i fire måneder uden menneskelig kontakt. Jeg har altid troet, at de mennesker, der tilmeldte sig det, bare var helt skøre.

Men ved nærmere eftertanke, var de måske er derude på isen som et symbolsk krav på dansk suverænitet, alene i et stort, uforsonligt landskab, men det er i det mindste klart, hvad de laver. De har et formål. Og de får en lønseddel hver måned, selvom de måske ikke har internet til at tjekke deres lønseddel.

I verden i dag er der så mange mennesker derude, der ikke er helt sikre på, hvad de skal gøre af sig selv eller deres liv, og dermed den ensomme menneskefigur i et stort, sneklædt ørkenlandskab, der leder efter noget, der aldrig klargøres i filmenDet er ikke specifikt for noget nord for polarcirklen. Jeg føler, at det kan forbindes og relateres til mange unge i dag.

Hvorfor valgte I Nordsverige som lokation til videoen?
Det er et af kun syv lande i verden, hvor du kan se nordlys. Derudover havde jeg tænkt mig at tage dertil, siden jeg læste om det på Wikipedia første gang. Blander forretning med fornøjelse.

Hvordan var det at arbejde med BLS Hafnia?
Det var godt. Jeg synes, det altid er en god indikator, når jokes bliver fyret af fra start. Vi lyttede til dem, og de lyttede til os, og det var altid en meget gensidig proces. De stolede på os og vores vision, og vi sørgede for at inkludere deres prioriteter for at fremvise Alpine-kollektionen.

Hvad kunne du særligt lide ved vores tekniske produkter på forhånd?
For at være ærlig var jeg ikke rigtig sikker på, hvad jeg kunne forvente af produkterne med hensyn til tekniske egenskaber. Så jeg valgte dem ud fra, hvordan de ville matche det miljø, vi var i. Den hvide Alpine-jakke fangede især min interesse.

Var der noget særligt eller nyt du lå mærke til, når du prøvede produkterne?
Jeg ved ikke, om der var noget nyt ved produkterne, men de viste sig bestemt at være nyttige til omstændighederne...

Bes havde givet os tøj til ekspeditionen, så det var alt, vi havde på. Vi havde downloadet en app, der kunne fortælle, hvor der var skyfrit og en chance for nordlys, så… 

Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.

Start shopping

Vælg produkt