Gå til indhold

Alpine Field Equipment, testet i ørkenen i Dubai

Douglas Machame, fra Machame Institute, er Lifestyle, Mentorship, Physical & Mental Coach, og en nær ven af drengene hos BLS Hafnia. Douglas har været i og omkring brandet siden det blev stiftet tilbage i 2011 og har været et tæt vidne til den udvikling, som BLS Hafnia har gennemgået, siden den første t-shirt blev produceret.

Udviklingen hos BLS Hafnia har blandt andet betydet at vi er begyndt at lave mere tekniske produkter, hvor vi ikke går på kompromis med stil og funktionalitet.

Dette er vores Alpine-produkter er et vidnesbyrd på, som viser hvordan produkter både kan have funktionelle egenskaber og stilfulde designs.

Douglas er en ekstraordinært aktiv person, og ved om nogen andre, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Derfor lå det i kortene, at han skulle opleve udviklingen på første hånd, og teste nogle af vores tekniske produkter. Douglas har for nyligt været i Dubai, hvor han har afprøvet funktionaliteten på følgende varer: Alpine Tracksuit, Alpine Sports Shorts, Authentic Cap, og Authentic T-shirt.

Vi har efterfølgende haft muligheden for at tage en snak med Douglas om hans oplevelse med produkterne, for at give et dybere indblik i egenskaberne som produkterne besidder set fra forbrugerens synsvinkel.

 

 


Du var i Dubai og fik testet nogle af BLS’ tekniske produkter af, hvad var dit førstehåndsindtryk af produkterne?
Dubai var fantastisk, og det var produkterne også. Alle produkter blev brugt, både til træning, men også til udflugter, hvor vi var aktive. 

Jeg er også vild med valget af farver! Looket er lækkert, det ser teknisk ud og virker funktionelt. Farvekombinationen får det til at spille, især når man er omgivet af neutrale jordfarver.

Er der noget du lægger særligt vægt på i forhold til sportstøj?
Fit og kvalitet er en top prioritet. 
Når jeg er på udkig efter nyt træningstøj, er det som falder mig i øjnene, minimalistiske og dæmpede toner, ofte matte farver, selvom jeg i ny og næ kan tage nogle iøjnefaldende farver på - der skal være en balance. 

Generelt skal farvekombinationen være enkel, så det ikke skaber for meget støj. 

Derudover, da jeg også er personlig træner og coach, er det også vigtigt for mig at have noget træningstøj som jeg kan være 'afslappet' i, men stadig være klar til de udfordringer som hører til et aktivt arbejde.

  


Hvordan opfattede du funktionaliteten hos de forskellige produkter - var der noget du var særligt opmærksom på?
Funktionaliteten var perfekt. Der var masser af bevægelighed, tøjet falder godt på kroppen, materialet er let og åndbart, hvilket gjorde det perfekt til at have med til varme omgivelser i Dubai.

Derudover, da jeg nemt kan blive ret nørdet med detaljer, falder det mig hurtigt i øjnene, at der er en lomme til telefonen, hvilket er fedt og praktisk, og de lækre udluftningskanaler på bukserne er en fræk lille detalje.

Vi har lagt fokus på blandt andet at skabe nogle åndbare, lette og holdbare tekniske produkter, er dette noget du følte gjorde sig gældende, da du testede dem?
Bestemt. I forlængelse af det jeg sagde tidligere, er jeg meget tilfreds med min oplevelse af produkterne. De lever op til både de tekniske og fysiske kriterier.

Er vores tekniske produkter noget man burde kigge ind i, hvis man efterspørger sportstøj?
For mig er sportstøj = hverdagstøj og har været det siden jeg var barn. Jeg har til tider ret svært ved at skelne mellem de to, da jeg føler at sportstøjet giver mig frihed til at bevæge mig, uden at tænke nærmere over det. Så det bliver et kæmpe ja herfra.

Mener du BLS bør lave flere tekniske produkter? 
Har fisk brug for vand!? 

Følg Machame Institute her.

 

 

Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.

Start shopping

Vælg produkt