Gå til indhold

Vinterjakke trends 2023

Der er blevet koldt og det er tid til at finde vinterjakken frem. Den perfekte vinterjakke skal være funktionel og samtidig holde kulden ud. Der findes mange forskellige slags vinterjakker, så her er lidt intel om de nyeste trends indenfor vinterjakker til mænd. 

Mere end bare varme

For de fleste løser en vinterjakke ikke bare et praktisk problem. Man tager den ikke bare på for at undgå at fryse. Den rigtige jakke er et statement i dit outfit. I de nordiske lande som Danmark, Norge og Sverige, hvor kulden kan blive ret intens, er en lækker vinterjakke et essentielt item i din garderobe. Du skal helst bryde dig om den ligesom resten af dit tøj. 

Hvad enten du er til de klassiske styles eller ønsker at skille dig lidt ud, får du her lidt nyheder om de nyeste trends inden for vinterjakker i 2023.  

2023’s jakke trends

Læs hvad rører sig på jakkefronten her, i 2023! Lad os dykke ned i det.

Dunjakker er de senere år blevet utroligt moderne, og det er de stadig. Udover det afslappede look er du sikker på at holde varmen vinteren over med en dunjakke. 

Fleecejakker er meget komfortable, men det er desværre ikke altid nok til at holde dig varm når der bliver rigtig koldt. Ikke desto mindre er fleecejakker ikke så underligt stadig enormt populære grundet deres udseende, og de kan også sammensættes med et ekstra lag så du kan holde varmen. 

Parkajakker er perfekte for dem, der søger ekstra varme, da de har lidt ekstra længde, og ofte kommer med en solid hætte. 

Hvad angår sæsonens trends indenfor farver, er sort altid en sikker vinder og passer til stort set alt. Beige har også vundet indpas, lige så vel som den mørkegrønne farve, der passer perfekt til efterårs- og vintersæsonens farver.  

Vælg smart - Guiden til din næste vinterjakke

Når vinteren banker på døren, er jakkevalget essentielt. Jakken skal ikke kun se godt ud, men også klare den bidende kulde. At vælge den perfekte jakke er ikke altid lige til, så her kommer et par tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny vinterjakke. 

 

Hvad skal du kigge efter?

 • Materiale: Vælg et materiale, der kombinerer holdbarhed med komfort. Uld og polyester er mest udbredt, men vælg det materiale, du bedst kan lide. 
 • Vandtæthed: I Danmark falder der meget nedbør, derfor er det vigtigt at din jakke er vandafvisende. Tjek jakkens vandafvisende egenskaber, hvis du er tvivl, så ret henvendelse til en ekspedient eller kundeservice.  
 • Længde: Overvej hvor meget af din krop, du vil dække. En længere jakke giver mere beskyttelse, men kan være lidt klodset. En kortere jakke er mere bevægelig, men kan også være mindre varm. 
 • Krave og hætte: En god krave kan beskytte din nakke mod kold vind, mens en hætte er ideel til de dage, hvor vejret virkelig spiller op. 
 • Lommer: Hvor mange ting har du brug for at tage med dig? Skal du have plads til din telefon, nøgler, pung, handsker og mere? Lommernes størrelse og placering kan være afgørende for din jakkes funktionalitet.
 • Ventilation: Det lyder måske modstridende, men en jakke, der kan "ånde", kan forhindre dig i at blive for svedig, især under aktivitet. 
 • Udseende: Sidst men ikke mindst, skal du vælge en jakke der falder i din smag. Er du til det rå look, eller foretrækker du noget mere sleek?

Så husk denne guide næste gang, du skal bruge en ny vinterjakke.

Få din vinterjakke til at holde sæson efter sæson

Investerer du i en dyr jakke, skal den også holde længe. Men husk, selv den bedste vinterjakke har brug for vedligeholdelse. Med lidt vedligeholdelse kan din vinterjakke holde i flere år – og se godt ud imens.

 1. Vask: Først og fremmest, tjek vaskemærket. Mange vinterjakker skal vaskes skånsomt eller endda kun renses. Brug mildt vaskemiddel og lad den lufttørre. Undgå at bruge skyllemiddel, da det kan beskadige jakkens vandafvisende egenskaber.
 2. Opbevaring: Når vinteren er ovre, skal du ikke bare smide jakken bagerst i skabet. Hæng den op på en ordentlig bøjle, så den beholder sin form.
 3. Beskyttelse: Overvej at imprægnere jakken, så den er ekstra beskyttet mod vand og snavs. Husk også at tørre den af, hvis den bliver våd – liggende vand kan skade stoffet over tid.

BLS Hafnia vinterjakker

Hos BLS Hafnia er vi vilde med jakker. Derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af jakker, som kan holde dig varm over vinteren. Hvad enten du er til en klassisk dunjakke eller en lidt længere parkajakke, så har vi et alternativ. 

Vi tilbyder også veste og fleecejakker, som kan hjælpe dig med at holde varmen. Og til dig der gerne vil holde både ører og hænder varme, bør du tjekke vores accessories, vi har nemlig også et bredt udvalg af også balaclavas, beanies og handsker. 

Kombiner din vinterjakke med resten af garderoben

Vinterjakken er den mest essentielle del i din vintergarderobe. Men det er også vigtigt at kunne kombinere den med resten af din garderobe.

 • Casual look: En afslappet dag ude behøver ikke at betyde at du skal gå på kompromis med dit outfit. Match din vinterjakke med en BLS Hafnia t-shirt eller hoodie, et par afslappede bukser og nogle robuste støvler. Tilføj evt. en BLS Hafnia cap for at fuldføre looket. 
 • Aften i byen: Planlægger du en aften i byen? Prøv vores bomberjakke, og style den med en BLS Hafnia tee, og et par sorte carpenter jeans.  
 • Weekend vibes: For weekendafslapning, kombiner en komfortabel BLS Hafnia hoodie med et par behagelige sweatpants og din favorit vinterjakke.
 • Gym look: Er du på vej til fitness? Hold varmen før og efter din træning med en fleece- eller bomberjakke fra din vintergarderobe. Par den med en af BLS Hafnia’s T-shirts og et par komfortable bukser for et sporty, men stilfuldt look.

Alle vores pieces er designet, så de kan kombineres. Sammensæt selv dit outfit.  

Bestseller vinterjakker

Der er noget særligt over de jakker, der går rent ind. For at gøre det let for dig har vi samlet vores mest populære vinterjakker i kategorien bestsellers

Her finder du bl.a. vores sandfarvede insulated light jacket, der som navnet antyder er utrolig let og sikre fri bevægelse. Du finder desuden dunjakker, parkajakker og fleecejakker. For ikke at glemme vores veste og bomberjakker. 

Tag et kig og se om der ikke også er noget, der falder i din smag.

Jakker med Alpine Technology

Og hey, har du hørt om vores Alpine Technology? De syntetiske dun, vi har valgt, er en gamechanger. Få fri bevægelighed og et slankt design, der giver maksimal varme.

Med denne kollektion har vi vist, at jakker både kan have funktionelle egenskaber og et stilrent design. Så hvis du virkelig er på jagt efter noget specielt, der er både stilrent og komfortabelt, så hop ind og tjek vores Alpine-jakker.Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.

Start shopping

Vælg produkt